Scandic Oil er en af markedets førende forhandlere af CBD-olie. Når du vælger Scandic Oil, vælger du derfor ikke blot en tilfældig forhandler – du tager samtidig et aktivt valg om ikke at gå på kompromis med dit velvære og helbred.

100% naturligt og økologisk

Tænk på din krop. Det er ikke lige meget, hvad du indtager. Derfor er alle vores produkter 100% naturlige og økologiske. Vores olier består af en vegansk og økologisk hampeolie, der tilsættes en ren og organisk CBD. Vælger du Scandic Oil, får du dermed altid 100% naturligt indhold uden tilsætningsstoffer.

Kvalitet fremfor alt

Vores kvalitetssikring består af en omhyggelig og langvarig proces, hvor vi tester olien på en lang række parametre såsom kvalitet, renhed og effekt. Vi undersøger, at olien lever op til vores høje kvalitets standard, og kun den bedste olie slipper gennem nåleøjet og ender på vores hylder.

Stort udvalg af CBD-olier

Vi oplever, at vores kunder har mange forskellige behov. Derfor fører vi en lang række forskellige produkter indenfor CBD-olie. I webshoppen finder du derfor både CBD-dråber, e-væske, balsam, cremer, e-cigaretter og en lang række andre produkter.

Fælles for alle vores produkter er, at de er baseret på den samme CBD-olie af højeste kvalitet. Uanset hvilket produkt, du køber hos os, kan du derfor også vide dig sikker på, at kvaliteten er i top.

Du kan læse mere om vores produkter i produktkategorierne på siden, og her kan du også se, hvad de forskellige produkter egner sig bedst til. Vi sørger for at klæde dig på til at vælge det rette CBD-produkt uanset dit behov – det er trods alt dit helbred, det handler om.